Vybíráte byt? Ekospol vám poradí!

Možná jste již zaregistrovali, že Ekospol před několika měsíci spustil nový webový projekt s názvem Vybíráme byt. Jeho cílem je poskytnout všem zájemcům nezávislé rady, informace a know-how, které se jim mohou hodit při výběru nového bydlení či při investicích do nemovitostí. Jde primárně o zkušenosti z praxe, a nikoliv akademické úvahy nebo zamyšlení od stolu. Chceme, abyste si vybrali svůj nový byt co nejlépe a měli dostatek objektivních informací pro své rozhodování.

V současnosti je již na webu Vybíráme byt publikována řada článků inspirovaných zejména knižními bestsellery generálního ředitele Ekospolu Evžena Korce. Články se zaměřují na taková témata, jako odhalení vad bytu, jak nenaletět na triky developerům či podle čeho vybrat nájemníka do vašeho bytu. Věnujeme se i otázkám financování bydlení, jak zvolit vhodné interiérové vybavení, kdy koupit raději dům a kdy se poohlížet spíše po bytu či jak správně inzerovat byt, který chcete pronajímat.

Stále pro vás tvoříme nový obsah

Nové články s radami o výběru bytu přidáváme téměř každý týden a v budoucnu zde plánujeme zveřejňovat i obsah v atraktivní podobě, tedy formou videí. Natáčení připravujeme, takže se můžete začít těšit.

V každém případě oceníme jakoukoliv zpětnou vazbu, kterou nám k tomuto projektu poskytnete. Nepřipravujeme ho totiž pro sebe, ale v prvé řadě pro vás! A samozřejmě pokud vás napadají nějaká specifická témata, o kterých byste se chtěli na webu Vybíráme byt v budoucnosti dočíst, budeme rádi za všechny vaše náměty a tipy.

V současnosti na webu Vybíráme byt najdete tyto články: